13 Mayıs 2017 Cumartesi

Akilah Azra Kohen - Aeden - Bir Dünya Hikayesi


Epub
 
https://drive.google.com/file/d/0B6zi74_aL9CEcnNhb2tzOExTZms/view?usp=sharing
 
Pdf
https://drive.google.com/file/d/0B6zi74_aL9CERS13OG9ob0Z5RDg/view?usp=sharing
 

4 yorum:

  1. Sayın muhatap;

    Yayın hakkı DESTEK Yapım Prodüksiyon Dış Ticaret A.Ş. unvanlı Müvekkil Şirkete ait, başta yazarı Azra KOHEN olan Fi, Pi, ve Çİ adlı kitaplar ile yayın hakkı müvekkil şirkete ait diğer yazarların kitapları Müvekkilin bilgisi dışında izinsiz olarak sitenizde ve aşağıdaki adlı sitelerde e-kitap yöntemiyle ücretli ya da ücretsiz olarak yayınlandığı tespit edilmiştir.

    Bu eyleminiz ve eylemler müvekkilin mali ve manevi haklarına tecavüz oluşturduğundan haksız ve hukuka aykırıdır. Bu nedenle bu tür eylemlere iş bu ihtarımızın elinize geçtiği andan itibaren yayınlanmasına son verilmesini aksi halde hakkınızda Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı ve hakkınızda maddi, manevi tazminat davaları açacağımızı ihtaren bildiririz.

    Bilindiği gibi 5846 sayılı yasanın 72. maddesi ile “hak sahibinin yazılı izni olmaksızın, bir eserin işlenmesi ve çoğaltılması, satışa sunulması, eser sahibinin izni olmadan yapılmış nüshaların ithal edilmesi”, yasanın 73. maddesinde de “... Yasaya aykırı olarak çoğaltıldığını bildiği veya bilmesi gereken nüshaları satışa çıkarmak veya kar temini amacıyla herhangi bir surette faydalanmak, bu şekilde çoğaltılan nüshaları satmak kiralamak ve yasaya aykırı olarak çoğaltıldığını bildiği veya bilmesi gerektiği eser nüshalarını ticari amaçla elinde bulundurmak” ayrı ayrı birer suç olarak tarif edilmiş bulunmaktadır. Bu suçlar hapis cezaları ve para cezalarını gerektirmektedir.

    Bu tür olumsuz bir sonuçla karşılaşmamanız, ayrıca bu şikayet ve davalarla ilgili yargılama giderleri ile avukatlık ücretlerine muhatap olmamanız için yayın hakkı müvekkilimize ait her türlü eserin yayınlarını hemen durdurmanızı müvekkilimiz adına saygıyla ve ihtaren bildiririm.

    Av. Metin YALTİ
    DESTEK Yapım
    Prodüksiyon Dış Ticaret A.Ş Vekili




    http://kitaplarbedavaolsa.blogspot.com.tr/2017/05/akilah-azra-kohen-ci.html

    YanıtlaSil
  2. Hukuk çok güzel çalışıyor bu ülkede . Yayınlanan kitaplar genelde kitap almaya parası yetmeyenler tarafında tercih edilen bir yöntem olup , kitap severler tarafında pek tercih edilmez. SAyın Azra Kohen kitaplarını belirli bir felsefe için yazmaktadır. İnsan olmanın , kitaba ulaşmanın hak olduğu dünyada maalesef ülkemizde kitaplara ulaşmak kimileri için zordur. Göz yummak bu gibi durumlara bazen uğraşmaktan daha yeğdir.

    YanıtlaSil
  3. Azra abla neden boyle yaptı.her kes de turkiyede yasamıyor.nasıl ulaşılacaq peki kitaplara

    YanıtlaSil
  4. Yandex – Google Drive PDF İndir – Epub İndir
    Son zamanların en popüler e-kitap gündemlerinden biri ile karşınızdayız. İnternet kullanımının arttığı ve sıradanlaştığı günümüzde bazı kaynaklar, ihtiyacımıza direkt yanıt verdiği için alternatiflerden sakınıyoruz. PDF kitap indirme ve epub okuma konusunda da depolama siteleri ön planda. yandex pdf indir

    YanıtlaSil